dilluns, 8 de juny del 2020

Aqui teniu el correu que vos he enviat a tots, per si algú no ho ha vist:

Bon dia a tots. Aquest mail és informació per vosaltres i per els vostres pares, quan els pares ho hagin llegit, posau a la classroom LLEGIT. Així jo sabre que els vostres pares estan assabentats, malgrat no estiguin interessats. 

Vos haurà arribat informació per part del centre, referent a les tutories que es faran a l'escola, per venir a classe a despedir aquest curs. Les tutories son per vosaltres, els nins. I per poder venir heu de demanar "Cita", per correu o per la Classroom, com volgueu.

Les tutories seran a l'escola dijous dia 11 i dimecres dia 17, de 9h a 10'30h. És Voluntari. Però cal CITA.
Entre avui i demà haurieu d'anar dient si voleu venir. Una vegada que noltros tenguem confirmat quin dels dos dies podeu venir, vos ho farem saber.

Heu de dur de casa mascarilla, tot el temps l'heu de dur posada, quadern, estoig i aigua.

Si vos fa ganes, ja ho sabeu, enviau-me un correu.

Abans d'acabar una altra coseta, sabeu que l'any que ve posarem en marxa els Chromebooks al centre, enlloc de llibres. Prest vos arribarà una informació de com ho heu de fer per comprar-ho. Si algú té cap dubte, dificultat, suggeriment... damunt aquest tema, me pot enviar un correu o cridar a l'escola. 

Abans de despedir-me, si algú no està d'alta al Gestib, pensau que les notes les donarem amb aquest format dia 29 de juny. Si algú no sap com donar-se d'alta, pot cridar a l'escola.

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada